Vesa +358 50 349 0067, Seinäjoki

|
Loading...

Gizelis

RoboWeld

Tehokas hitsausrobottisolu, joka voidaan siirtää trukilla.

Määrä

Tehdastuote: Pyydä tarjous

RoboWeld hitsausrobottisolu on niin sanottu "plug & play" työasema eli kytket pistokkeen seinään ja teet ohjelman tai käynnistät valmiin ohjelman. Robotti sekä hitsauskone ovat pultattuna kontin lattiaan kiinni joten hitaussolua voidaan helposti siirtää trukilla. Kontissa on yksi sähköisesti pyöriväseinä, huolto-ovi sekä savukaasu huuva. (Savukaasuimuri voidaan toimittaa tarvittaessa.) 

Pyörivässä seinässä on taso molemmilla puolilla seinää, johon hitsattavat kappaleet laitetaan maksimi kappale koko on: leveys 1200 korkeus 1000mm syvyys 500mm. Seinän yläosa on tummaa hitsauspleksiä näin operaattori voi tarkkailla hitsaus tapahtumaa ulkopuolelta samalla kun asettaa seuraavat kappaleet valmiiksi. Työskentely on tehokasta ja tuottavaa, koska toista osaa hitsataan sillä aikaa kun toista tuotetta ladotaan paikalleen.  

Yaskawa MA1440 Robotti sekä Lincoln Electric S350 hitsauskone ovat täysin integroituja, joten koneen ohjelmointi sekä hitsausparametrien asetus tapahtuu suoraan robotin käyttöliittymästä. Lincoln Electric Autodrive S järjestelmä on asennettuna robotin käsivarteen, tämä takaa tarkan langansyötön sekä lähes roiskevapat aloitukset ja lopetukset (80% vähemmän roiskeita kuin perinteisellä tavalla hitsatessa).

Hitsauspistooli on vesijäähdytteinen ja se on varustettu törmäystunnistimella. Kone soveltuu jatkuvaan hitsaukseen aina 300A saakka (max.350A). Vakiona olevan 16kg lankakelan tilalle voidaan lisävarusteena asentaa myös 250kg lankatynnyri.

Asiakaskohtainen asetusjigi myydään erikseen tai asiakas voi sen halutessaan itse valmistaa.

Varmista tuotantosi tehokkuus ja ota yhteyttä myyntiimme.
PS. Myös alumiinin hitsaus on mahdollista, voimme tarjota tätä myös kokoonpano soluna. 

 

Tekniset tiedot
Robotti: Yaskawa Motoman MA1440, kuorma 6kg, läpiranne 50mm, ulottuma 410-1440mm
Hitsauskone: Lincoln Electric Power Wave S350, Autodrive S, Cool Arc 55S, Lankakela 16kg 
Kontinmitat: leveys 2190mm, syvyys3190mm, korkeus 2215mm
Kappale koko max: leveys 1200mm, syvyys500mm, korkeus 1000mm, paino 2x250kg (tasapaino)
Kappaleen vaihtoaika n. 5 sekuntia

Suositellut tuotteet

Käytetyt ABB robotit Tuotekuva
  • Käytetyt ABB robotit-thumbnail
ABB Robot
Käytetyt ABB robotit

Myydyimmät tuotteet

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön