Vesa +358 50 349 0067, Seinäjoki

|
Loading...

Yritysesittely

FMS-Service Oy on perustettu vuonna 2003 huoltamaan levytyöalan asiakkaiden koneita.
Tavoitteenamme on tarjota kustannustehokkaimpia levytyökoneita sekä                                                                                          alan kattavin asennus-, koulutus-, tuki- ja huoltopalvelu myymiimme koneisiin.

 

FMS-Service Oy:n liikeidea on löytää paras ratkaisu asiakkaan ongelmaan.

Löydämme asiakkaillemme kustannustehokkaimman ja tarpeeseen sopivimman ratkaisun.
Kauttamme uudet, laadukkaat ja tehokkaat koneet.
Huolto-osastomme ja kattava varaosavarastomme pitää huolen, että koneesi pysyy ajossa. 

Yrityksen toiminta on vakaata ja toimintamme kulmakivenä on asiakastyytyväisyys.
Hyvästä palvelustamme kertoo että, yli 80% asiakkaaksemme vuonna 2003 tulleista ovat yhä asiakkaitamme.

FMS-Service Oy:n toiminnan perusta on pitkä kokemus levytyökeskuksista, yhteensä yli 50 vuotta.

Meillä on tällä hetkellä monia tyytyväisiä asiakkaita Suomesta sekä myös Italiasta, Ruotsista, Virosta, Tanskasta ja Latviasta.
 

Merkittäviä tapahtumia

Vuonna 2008 saimme Boschert- tuoteperheen edustuksen ja tämä oli meille tärkeä avaus uusien levytyökoneiden osalta.
Boschert- koneiden perusajatuksena on yksinkertaisuus, toimintavarmuus sekä Saksalainen huippuosaaminen.
Boschert on perheyritys, jonka juuret ulottuvat yli 60 vuoden taakse, jolloin he alkoivat valmistaa ohutlevyalan koneita.

Vuonna 2009 teimme sopimuksen Boschert Gizelis koneiden maahantuonnista Suomeen. Boschert Gizelis valmistaa särmäyspuristimia sekä levyleikkureita. Gizelis on saanut Kreikan vientipalkinnon kahdesti sekä valittu parhaaksi teknologiaviejäksi. Gizelis tuoteperhe kasvoi Gizelis Robotics liiketoiminnalla vuonna 2017 ja voimme tarjota nyt myös heidän robottiratkaisujaan. Särmäys, Hitsaus, Pakkaus, Jyrsintä ja jne.

Vuonna 2018 saimme Bodor Laser- koneiden Suomen edustuksen. Bodor on Kiinan suurin kuitulaserleikkauskoneiden valmistaja. Heidän tavoitteensa on tuottaa laadukkaita ja kustannustehokkaita koneita. Asiakaspalvelu, takuu-, huolto- ja varaosapalvelut ovat myös tärkeässä asemassa heidän laajentuessaan globaaliksi toimijaksi. Nyt heillä on jo 105 maata, joihin koneita viedään. Varaosa- ja huoltokeskus sijaitsee Saksan Stuttgartissa. Tuotekehitysyksikössä työskentelee yli 100 henkilöä, merkittävä osa tuotekehityksestä tehdään heidän Sveitsin yksikössään. Palvelua saa 24/7, tämä on Bodor lupaus. 

Vuonna 2020 Bodor- lasereita on maahantuotu ja myyty Suomeen jo yli 20 kpl! Vahva osaamisemme ja kasvumme jatkuu. Olemme vahvistaneet myös huolto- ja myyntitiimiämme usealla uudella työntekijällä.

Joulukuussa 2020 meidät palkittiin tekemästämme työstä Bodor- kuitulaserkoneiden jälleenmyyjänä.

Vuonna 2021 Ensimmäiset Bodor 12kW suurteholaserit myytiin alkuvuodesta Suomeen ja Viroon! Uutuuksina Accurl- särmäyspuristimet ja -levyleikkurit sekä Welldone- savukaasuimurit.

FMS-Servicen päätavoite on aina ollut sama -> Asiakastyytyväisyys on meille nro 1. 

FMS-Service Oy tarjoaa laadukkaita ratkaisuja metalliteollisuudelle.

Koko tiimimme toivottaa kaikille asiakkaille menestystä.

Käytämme tällä sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön